Pro Progressione

Pro Progressione

Mit csinál egy kulturális menedzser? – 2. rész

2021. február 03. - Pro Progressione

poppy_kult_men_2.png

Sokszor nehéz elmagyarázni, mit csinál a Pro Progressione, és mit is jelent az, ha valaki kulturális menedzser nálunk. Mi a feladata? Mivel tölti munkanapjait? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket gyűjtöttünk össze, és az előző héten elindítottuk Mit csinál egy kulturális menedzser? című sorozatunkat. Minden héten előveszünk egy új kérdést, amelyet kulturális menedzsereink megválaszolnak, így - ha elolvassátok hetente megjelenő új cikkeinket - a sorozat végére biztosan mindent tudni fogtok rólunk! (Na jó, lehet, hogy nem mindent, de a legfontosabbakat mindenképp…)

Eheti kérdésünk: Ha öt fontos kelléket kellene egy dobozba rakni, ami a munkádhoz feltétlenül szükséges, mik lennének azok? 

Válaszadóink természetesen ismét a Pro Progressione projektjeit összefoglaló négy pillér menedzserei (Pallag Sára – PP Arts, Paukovics Gergő – PP Cult, Gordos Kati – PP Social, Salgó Viki – PP Sound), és a PP vezetője, Petrányi Barna lesznek. (Ha lemaradtatok kulturális menedzsereink részletes bemutatásáról, lapozzatok előző heti bejegyzésünkhöz!)

És jöjjenek akkor a válaszok:

Sára: 

"Jó nagy doboz kell: derékbarát irodai szék, laptop, telefon, kényelmes cipő, sebtapasz (megj.: szóval ne gondoljátok, hogy egy helyben üldögélünk! Igen, ez a munka néha sok futkosással-intézkedéssel-rohangálással jár...)."

Gergő:

"Ruha, kávésbögre ( megj.: igen, a kávé elengedhetetlen "tartozék"), fülhallgató, telefon, laptop"

Kati:

"Laptop, telefon, PM² projektmenedzsment útmutató (megj.: lehet, hogy fogalmatok sincs, hogy ez mit jelent, erről a leginkább Katit érdemes kérdezni!), angol-magyar szótár és fülhallgató zenehallgatáshoz."

 

Viki:

"Munkaasztal nélkül nem tudok dolgozni. Egy tiszta, rendezett munkaasztal nélkül.   
Nagy gombos számológép. Mindig jól jön - különösen egy pályázati határidő előtti éjszaka az egy számjegyű szorzásokkor is...  
Üres füzet és vagy nagy jegyzettábla – telefonálások és online meetingek közben oldalakat firkálok teli... 
Fülhallgató – az elmélyült munkához néha zenét kapcsolok. (megj.: és néha azért is hasznos, mert segít kizárni a külvilág zajait, mert sokszor azért igen nagy a nyüzsgés az irodában...)" 

Barna:

"Toll, papír csak úgy firkálásra (megj.: néha nagyon hosszúak a meetingek), laptop, telefon s flipchart" 

 

 

Egy kulturális menedzsernek tehát ilyen eszközökre van szüksége. És ti milyen dolgokat tennétek a saját dobozotokba? A fentiek közül válogatnátok össze a saját kellékeiteket vagy egész más eszközöket dobozolnátok?

 

 

A jövő héten új kérdéssel folytatjuk sorozatunkat: 

Mivel töltődsz fel egy nehéz munkanap után?

A bejegyzés trackback címe:

https://proprogressione.blog.hu/api/trackback/id/tr5416414600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása