Pro Progressione

Pro Progressione

Mit csinál egy kulturális menedzser? – 3. rész

2021. február 13. - Pro Progressione

sara_turkalo.png

Ezen a héten újabb titokra derül fény Mit csinál egy kulturális menedzser? című sorozatunk következő részében. Ha olvastátok eddigi – a témához kapcsolódó - bejegyzéseinket, tudjátok, hogy minden héten előveszünk egy-egy új kérdést, amelyet kulturális menedzsereink megválaszolnak, így ismerhetitek meg hétről hétre egyre jobban mindennapjaikat (ha lemaradtatok az eddigiekről, de kíváncsiak vagytok, akkor egyszerűen lapozzatok vissza, és olvassátok cikkeinket!).

Eheti kérdésünk: Mivel töltődsz fel egy nehéz munkanap után?

Bármilyen meglepő ugyanis, a kulturális menedzserek élete sem csak a munkából áll: néha ők is elfáradnak egy-egy hosszú projekt vagy tartalmas nap után. Hogyan lehet ilyenkor feltöltődni? Erre kapunk tippeket a Pro Progressione projektjeit összefoglaló négy pillér menedzsereitől (Pallag Sára – PP Arts, Paukovics Gergő – PP Cult, Gordos Kati – PP Social, Salgó Viki – PP Sound), és a PP vezetőjétől, Petrányi Barnától.

Felkészültetek? Íme a válaszok:

Sára:
Attól függ, hogy szellemileg vagy fizikailag volt nehéz a nap – esetleg mindkettő. A MitOst Festival hosszúra nyúlt napjai után például csak aludtam, és az a pár óra is maga volt a megváltás az új nap előtt. A Szabihídnál, ami fizikailag volt megterhelőbb, mert a lelket viszont nagyon is feltöltötte a rengeteg élmény, csendes estéim voltak olvasással, egy jó filmmel, vagy egy kellemesen hideg sörrel baráti körbenEgy húzós pályázati időszakban viszont két dolog segít: agyapasztó sorozatok vagy valamilyen „fizikai munka”bármilyen kézműveskedés, bútorfestés vagy szerelés – esetleg harmadikként egy jó kis túra a kedvenc turimba„Mert megérdemlem.” Mindig.

 sara_sorozes.png

Gergő:
„Ilyenkor fizikai fáradságomtól függően a könyv/film/kutyasétáltatás/beszélgetés vonalon bármi feltölt, ami ki tud zökkenteni a munkával kapcsolatos gondolataimból. 

 Kati:
„Valamilyen mozgás, általában futás vagy jóga. 

 Viki:
Számomra az a legtöltőbb egy nehéz munkanap után, ha zéró feladat vár otthon. Heverek a kanapén valami finom csokival és sorozatot nézek. Ezt még egy pályázati határidős éjszaka is bejátszottam, az a 45 perc órákra feltöltött!”  

 Barna:
„Zoárddal, a fiammal, de sokat gondolkodom a munkán is, bár ilyenkor főként az új ötletek kötnek le.

Ha van még ötletetek, mivel töltődhetnek fel kulturális menedzsereink, örömmel várjuk a további tippeket az info@proprogressione.com-ra!

A jövő héten új kérdéssel folytatjuk sorozatunkat: 

Milyen tanácsot adnál annak, aki szeretne kulturális menedzser lenni?

A bejegyzés trackback címe:

https://proprogressione.blog.hu/api/trackback/id/tr9916426156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása