Pro Progressione

Pro Progressione

Mit csinál egy kulturális menedzser? - 5. rész

2021. február 22. - Pro Progressione

poppy_throwback.png

Talán már az előző kérdésekből is egyértelműen kiderült, de ha még nem jöttetek rá, eláruljuk, hogy egy kulturális menedzser élete soha nem unalmas - sokféle partnerrel, változatos és izgalmas projekteken dolgozik, éppen ezért minden munkanap egyedi a maga módján. De akkor mi tesz mégis emlékezetessé egy napot a kulturális menedzserek életében? Erre a kérdésre keressük a héten a választ a PP csapatával: Sárával (PP Arts), Gergővel (PP Cult), Katival (PP Social), Vikivel (PP Sound) és Barnával, a PP vezetőjével.

Eheti kérdésünk tehát: Amikor visszaemlékszel a munkahelyeden töltött legjobb napodra, amikor teljesen elmerültél a tevékenységeidben, miközben egyszerre érezted lelkesnek és hatékonynak magad, akkor miket csináltál? Mi volt jellemző arra a napra?

Nézzük a válaszokat: 

Sára:
"A legjobb mindig az, amikor „terepen” van az ember lánya. Olyankor a személyes találkozások, a sok felmerülő és (néha elég kreatív módon) megoldásra kerülő apró-cseprő vagy nagyobb probléma erőt ad, a lendület sodor magával, és úgy érzed, szinte nincs lehetetlen. Nekem ilyen volt a Szabihíd szinte bármelyik napja, amikor sem a nagy meleg, sem a tűző nap, sem utána az irdatlan eső nem tudta kedvünk szegni, mert együtt voltunk, csapat voltunk, és ami nem volt valóban „mission impossible”, azt meg is oldottuk közösen. És látni, hogy a résztvevők/közönség/látogatók mennyire lelkesek és mennyire élvezik a programokat – ez természetesen még adott egy nagy löketet a kitartásunknak." 

Gergő:
"Sok ilyen nap van. Leginkább azokat a napokat szeretem, amikor van időm elmélyedni egy bizonyos feladatban, vagy problémában. Ilyenkor általában egyedül dolgozom és zenét hallgatok. Az már csak hab a tortán, ha emellett nincs se telefon se bejövő e-mail aznap � Amellett, hogy szeretek csapatban dolgozni, legtöbbször magányomban talál meg a kreativitás."

Kati:
"A legjobb napok azok, amikor egy projekt vagy esemény több hónapos munka után végre megvalósul, és látom, hogy a résztvevőknek tetszik és valami emlékezeteset ad nekik.
Ezenkívül szeretek szöveget alkotni idegen nyelven, így az EU-s pályázatírásban, új projektjavaslatok kidolgozásban könnyen el tudok merülni."

Viki:
"Volt ilyen élményem már pályázatírás közben is, jellemzően abban a szakaszban, amikor már pontosan látom, mit kell megírni, és még nem nyomaszt a határidő 24 órán belüli közelsége.
A projektek megvalósulása közben többször éreztem már azt, hogy nagyon pörög a munka, és minden rendben van vele, sőt még nagyon élvezem is, legyen az a 2019-es év nyara: Academy, Play!MOBILE vagy a Folk_ME módszertani megbeszélései."

Barna:
"Biztos, hogy határidős nap volt vagy közel volt valami határidő, s ez nyomást helyezett ránk. Ránk, mert biztos többen voltunk s sokáig bent dolgoztunk valamit közösen."

És most ti jöttök! Szánjatok néhány percet arra, hogy elgondolkodtok: nektek melyik volt a kedvenc napotok a munkátok során? Biztosan nem csak egy ilyen nap fog majd az eszetekbe jutni...

A jövő héten folytatjuk! Mégpedig egy rendhagyó és személyes témával:
Mondj egy filmcímet, ami a legjobban jellemzi a munkád!

A bejegyzés trackback címe:

https://proprogressione.blog.hu/api/trackback/id/tr716435816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása