Pro Progressione

Pro Progressione

Mit csinál egy kulturális menedzser? - 9. rész

2021. március 23. - Pro Progressione

kult_men_9.png

A kulturális menedzserek munkájának jelentős részét az teszi ki, hogy a projektpartnerekkel egyeztetnek - jelenleg leginkább online meetingeken. Ha pedig naponta akár két-három megbeszélést is végig kell ülnünk, joggal érezhetjük azt, hogy ezek egy idő után mintha egyformák lennének: szinte ugyanaz a forgatókönyv, mindig van, aki elkésik, mindig van, aki elfelejti felhangosítani vagy éppen lenémítani magát, szinte kiszámítható rendszerességgel fagy le a rendszer, és bizony olykor még az elhangzó mondatok is ismétlődnek. De melyek ezek a már-már klasszikusnak számító mondatok? Erre keressük a választ sorozatunk utolsó előtti részében a PP kulturális menedzsereivel: Sárával, Gergővel, Katival, Vikivel és Barnával.

Eheti kérdésünk: Melyik a leggyakoribb mondat, ami egy közös meetingen elhangzik?

Sára:

„Mindenki itt van? Várunk még valakit?” (online meeting, természetesen)
„Le vagy némítva!” (szintén online meeting - mostanában inkább ilyeneken ülünk)
 

Gergő:
„Erre majd térjünk vissza.”
 (És ezután a két véglet következik: vagy soha többet nem kerül szóba a téma, vagy visszatérünk, de akkor többször is, mint szeretnénk)

 

Kati:
„Jaj gyorsan akartam mondani”, online meetingeken pedig a klasszikus: „szerintem le vagy némítva”.
(ugye, hogy itt is másodszor fordul már elő?) 

Viki:

„Kezdünk?” (és általában a végén is elhangzik legalább egy "Végeztünk?")

 

Barna:

"L......m" (a köztes részt a fantáziátokra bízzuk....)

 

És ha eddig jutottatok az olvasással (és a korábbi bejegyzéseinken is átrágtátok magatokat!), megérdemlitek, hogy újabb kulisszatitkokat áruljunk el. Ezeken a már-már klasszikusnak nevezhető mondatokon túl vannak kedvenc szavaink is: a partner, a meeting vagy az open call is nagy kedvenceink, de az ügyeletes szívünk csücske mindenképpen a Miro. (Hogy mi lehet ez? Nézzetek utána, imádni fogjátok!)

 

A jövő héten előkerül utolsó kérdésünk, ami ez lesz: Mondj egy filmcímet, ami a legjobban jellemzi a munkád! 

A bejegyzés trackback címe:

https://proprogressione.blog.hu/api/trackback/id/tr4916474992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása